METABOND ROMANIA
TASNAD, SATU MARE
EMIL PIROS
0261.825.088.
0754.278.297.
metabond_ro@yahoo.com
ID MESS YAHOO metabond_ro
emilpiros
 

 
 

parfumuri FEDERICO MAHORA


FM Group

Istoricul companiei FM GROUP

FM GROUP WORLD – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing.In doar 3 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 30 tari din intreaga lume.In anul 2008 firma intentioneaza sa deschida inca 15 filiale noi.

In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.

Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 130 arome), geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii, produse pentru plaja etc.Produsele sunt fabricate in colaborare cu firma Drom din Germania, unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare.

Dl.Artur Trawinski, proprietarul FM Group World, a luat in considerare mai multe variante de distributie a produselor FM, si intalnind specialisti in retele Multi Level Marketing, a hotarat ca produsele sa fie distribuite doar in sistem MLM.Astfel, clientii nostri participa direct la dezvoltarea FM Group, prin crearea propriilor structuri MLM. Va invitam sa participati si Dv. la dezvoltarea FM. Prin inscrierea in reteaua noastra fiecare persoana poate sa-si construiasca propria afacere de succes, cu posibilitati de castig nelimitate, pe masura implicarii fiecarui membru FM.

Factorii de baza care asigura succesul in reteaua de vanzari FM Group sunt:

- Produse cautate si de calitate deosebita, la preturi accesibile.Un produs usor da vandut, cu adaos comercial mare;

- Un plan de marketing unic, modern, clar si eficient;

- Afacere in plina expansiune in Romania;

- Firma ofera seriozitate maxima in respectarea angajamentelor de recompensare a membrilor;

- Livrare in termen foarte scurt a comenzilor;

- Lideri talentati si energici, cu realizari deosebite, care pot realmente sa-i ajute pe ceilalti sa reuseasca la randul lor.

Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti.Nu ne este teama de nimic, pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil.

Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta.Din toate aromele oferite, fiecare isi poate gasi aroma perfecta.Este imposibil ca in oferta noastra de peste 130 arome, sa nu va gasiti parfumul dorit, chiar si cei mai pretentiosi dintre Dumneavoastra.

Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de noi.Proprietari FM GROUP ROMANIA:

Constantin Ionescu

Rafal Kopcinski
(56.5kB)
LISTA CODURILOR DE AROME
(20.5kB)
LISTA DE PRETURI
(7.92MB)
CATALOG FM GRUP
Cum devin membru?

Cum să devii membru al clubului FM?

Distribuitorul produselor FM GROUP poate deveni orice persoană majoră.

• PRIMUL PAS – GĂSEŞTE SPONSORUL!

Pentru a deveni Distribuitor trebuie să intri în Clubul FM. În acesta te poate introduce doar Sponsorul, deci persoana care deja este Distribuitor FM. Acesta îţi va face cunoscută oferta FM GROUP şi regulile privind activitatea firmei. Alegerea Sponsorului corespunzător este o decizie foarte importantă – este efectuată doar o singură dată, fără posibilitatea de a fi schimbată. Deci merită să sacrificaţi puţin timp pentru alegerea Sponsorului corespunzător, a unei persoane de încredere, cu care veţi putea rămâne în contact permanent.

Dacă nu aveţi un Sponsor, contactaţi direct FM GROUP COSMETICS. Vom desemna atunci o persoană cu experienţă, care va deveni protectorul dumneavoastră şi vă va ajuta să faceţi primii paşi în lumea MLM.

• PASUL AL DOILEA – CONTRACTUL DE DISTRIBUŢIE

Calitatea de membru al Clubului se leagă de completarea cererii privind aderarea în Clubul FM (aceasta înseamnă Contractul de Distribuţie) precum şi cumpărarea Starter-ului sau a produselor în valoare de 100 de puncte. FM GROUP RECOMANDĂ CUMPĂRAREA STARTER-ULUI deoarece acesta va reprezenta instrumentul muncii Dvs. şi vă va ajuta să cunoaşteţi firma precum şi modul în care veţi vinde produsele. În oferta FM GROUP ROMANIA sunt accesibile Starterul 100, Starterul 200 precum şi Starter MINI.În Starter 100 găseşti:
• 100 testere ale aromelor din Colecţia Clasică şi Inspiraţia
• Catalogul de produse
• Planul de Marketing
• Formularul contractului
• Codul Starter-ului
• Pix FM
• Culori accesibile: negru, bordo
ATENŢIE! Starterul 100 are montat un fermoar special, de care vei putea ataşa o inserţie cu loc pentru 100 de testere şi astfel poti să îţi completezi colecţia cu testerele aromelor alese cumpărate individual.Starterul 200 conţine:
• 163 testere ale tuturor aromelor disponibile în oferta FM GROUP
• inserţie cu loc pentru 100 de testere (63 de locuri sunt deja completate)
• Catalogul de produse
• Planul de Marketing
• Formularul contractului
• Codul Starter-ului
• Pix FM
• Culori accesibile: negru, bordoÎn componenţa Starter-ului MINI intră:
• 20 din testerele celor mai bine vândute arome
• Formularul contractului
• Codul Starter-ului
• Planul de Marketing
• Catalogul de produse
• Culori accesibile: bordo
Sponsorul poate cumpăra pentru tine Starterul – nu uitaţi atunci să lipiţi pe originalului Contractului completat eticheta cu codul Starter-ului. Dacă în schimb vă decideţi doar să completaţi formularul Contractului, sunteţi obligat să vă comandaţi singur setul de start – atunci veţi primi Starterul printr-o firmă de curierat, iar la comanda dumneavoastră se va adăuga costul expediţiei. Nu uitaţi, cumpărarea Starterului este modalitatea recomandată de a deveni membru al Clubului FM!
Poţi de asemenea deveni membru al Clubului FM cumpărând la înregistrare 4 parfumuri sau produse în valoare de min. 100 de puncte FM.

ATENŢIE! Contractul trebuie completat exact şi citeţ, pentru ca datele tale personale şi adresa să fie introduse corect în sistem. După care poţi trimite contractul prin poştă, fax sau să îl scanaţi şi să ni-l trimiteţi pe e-mail – nr de fax şi adresa de e-mail le găsiţi pe pagina noastră de internet în tab-ul „Contact” Vă rugăm de asemenea să ne trimiteţi toate trei formularele originale ale contractului prin poşta tradiţională pe adresa sediului FM GROUP Cosmetics. Câte o copie a contractului, după semnarea de către reprezentantul firmei, va fi trimisă ţie şi Sponsorului.

Semnarea contractului cu FM GROUP nu implică nici un fel de alte costuri suplimentare!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one